Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Weggeefactie: vier tickets voor IFC Online

Nieuws

14 oktober 2024

Volgende week vindt in Noordwijkerhout en online het International Fundraising Congress (IFC) plaats. Alle fysieke tickets voor het congres zijn ondertussen vergeven, aldus organisator The Resource Alliance, maar met het onlineprogramma wil IFC een geconcentreerde versie van de IFC-ervaring bieden. Vakblad fondsenwerving mag vier IFC-Online tickets (t.w.v. 150 pond) weggeven.

door Marijn Thijs

23 tot 25 oktober

The Resource Alliance biedt al een aantal jaren een onlineprogramma aan waarmee de spraakmakende keynotes en een aantal geselecteerde workshops gevolgd kunnen worden. Het onlineprogramma begint op woensdag 23 oktober met de openingsspreker, waarna er op woensdag, donderdag en vrijdag sessies te volgen zijn. Vrijdagochtend sluiten drie jonge pioniers het congres af met hun sluitingskeynote.

Lees hier meer over de keynotes en keynotesprekers Mar Garcia Sanz, Archana KR, Mathile Caillard en Jady Veríssimo. 

Veertien workshops

IFC heeft dit jaar veertien workshops beschikbaar gesteld voor het hybride programma. Er is daarbij, ook vanuit huis, ruimte om deel te nemen aan de interactieve onderdelen van de presentaties. Tickethouders kunnen de presentaties daarna ook on-demand terugkijken.

Bekijk hier het volledige programma van IFC Online, met o.a. sessies over impactgedreven leiderschap, strategische planning, storytelling bij nalatenschappenwerving, donor advised funds en verschillende AI-onderwerpen, hier.

Erbij zijn?

Vakblad fondsenwerving geeft vier kaarten voor IFC Online weg. Wil je het programma bijwonen? Log dan in op de Vf-Community en stel jezelf voor onder de post over het IFC. Laat ook weten met welke onderwerpen je je dagelijks bezig houdt, en wat je zou willen leren van de IFC-workshops. Doe dit vóór vrijdag 18 oktober, 13.00 uur.

Uit de aanmeldingen worden willekeurig vier winnaars geselecteerd. Zij worden vrijdagmiddag door de redactie op de hoogte gesteld. 

Doe mee voor de tickets!

--

Vakblad fondsenwerving is mediapartner van IFC.

Meer over Congressen Community Evenementen Resource Alliance IFC Online Workshops Noordwijkerhout Vf-Community IFC 2024 Weggeefactie

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn studeerde internationale journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (MA) en is sinds 2019 verbonden aan het Vakblad.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close