Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

IFC biedt deel workshopprogramma online aan

Nieuws

2 oktober 2024

Over drie weken strijken fondsenwervers vanuit heel de wereld weer neer in Noordwijkerhout voor het International Fundraising Congress (IFC) 2024. Net als andere jaren is ook deze editie van het congres hybride: organisator The Resource Alliance biedt in totaal twaalf workshops, de opening en de sluitingspresentatie online aan. IFC vindt plaats van dinsdag 22 tot vrijdag 25 oktober 2024.

door Marijn Thijs

IFC Online

Met het onlineprogramma wil The Resource Alliance een geconcentreerde versie van de IFC-ervaring bieden, waarbij verschillende onderwerpen vanuit een praktisch oogpunt behandeld zullen worden. De congresorganisatie heeft twaalf sessies uitgekozen die met het online-ticket kunnen worden gevolgd, waaronder workshops over impactgedreven leiderschap, de inzet van AI-gegenereerde video voor fondsenwerving, het gebruik van storytelling bij het werven van nalatenschappen en alternatieve, ‘gedekoloniseerde’ marketing. Het exacte schema wordt binnenkort bekend gemaakt op de website van IFC.

‘We Rise’

Het thema van het IFC is dit keer ‘We Rise’. Volgens de organisatoren is het de tijd om onze collectieve krachten in te zetten en als sector samen te komen om een beweging te starten die over de landsgrenzen reikt en groter is dan één enkel doel. De openings- en slotsprekers zullen zich over dat sentiment buigen.

Tickets 

Tickets voor IFC Online kosten 150 pond. De twaalf presentaties kunnen live gevolgd worden, waarbij ruimte is om deel te nemen aan de interactieve onderdelen. De presentaties zijn daarna ook on-demand terug te kijken. Daarnaast zijn de opening en sluiting live te volgen. Tickets zijn te verkrijgen via de IFC-website.

Het is ook nog mogelijk om je aan te melden voor een standaard ‘in-person’ ticket, waarmee je het IFC fysiek kan bezoeken. Kijk voor meer informatie op de IFC-site.

--

Vakblad fondsenwerving is mediapartner van IFC.

Meer over Congressen Resource Alliance IFC Online Workshops Noordwijkerhout IFC 2024 We Rise

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn studeerde internationale journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (MA) en is sinds 2019 verbonden aan het Vakblad.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close