Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Bekijk de aftermovie en foto’s van de Vakdag fondsenwerving 2024

Nieuws

1 oktober 2024

Twee weken geleden kwamen bijna 900 fondsenwervers uit Nederland en Vlaanderen samen in het Beatrix Theater in Utrecht voor de zestiende editie van de Vakdag fondsenwerving. Het werd een leerzame dag vol inspiratie, interactieve workshops en gezelligheid op het netwerkplein. We willen iedereen alle bezoekers en iedereen die heeft bijgedragen aan deze succesvolle dag hartelijk bedanken!

door Redactie Vf

Bekijk hier de aftermovie van de Vakdag fondsenwerving 2024

Verslag

Was je er niet bij? Redacteur Marijn Thijs deed, samen met gastauteurs Ewald Verhoog en Simone Salm, live verslag van de dag. Lees het verslag hier terug.

Enquête

We zijn benieuwd wat bezoekers goed vonden en wat er beter kan. Bezoekers van de Vakdag krijgen vandaag een enquête toegestuurd die in de Yellenge-app ingevuld kan worden. Help ons mee om de Vakdag volgend jaar nóg beter te maken!

Foto's

Fotografen Anneke Troost en Jin Jelier liepen tijdens de Vakdag met camera rond en legden het evenement van ontvangst tot borrel vast. Alle foto’s worden op de Vf-Community geplaatst (toegankelijk voor leden). Ook alle sprekers hebben toegang tot de Community: stel hen daar je overgebleven vragen of ga met ze in gesprek!

(C) Anneke Troost

(C) Anneke Troost

(C) Jin Jelier

(C) Jin Jelier

(C) Anneke Troost

(C) Anneke Troost

(C) Anneke Troost

Meer over Vakdag Fondsenwerving Congressen Willemijn Verloop Workshops Utrecht Beatrix Theater Vakdag 2024 Richard van Hooijdonk Aftermovie

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close