Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Vakdag 2024 - Workshops: Ngo 3.0, een kennissessie Toegift en het café van Procurios

Nieuws

10 september 2024

Volgende week is het alweer tijd voor de Vakdag fondsenwerving. Vandaag maken we de laatste programma-onderdelen bekend: een interactieve kennissessie over Toegift, vernieuwing in fondsenwerving met 'Ngo 3.0', en het café van Procurios. Bekijk het hele programma op onze site.

door Redactie Vf

Kennissessie Toegift: Gesprekservaringen over een Oranje Fonds op Naam & de succesvolle nalaten campagne van Greenpeace

Sprekers: Frances Hilbers-Kuijs (Oranje Fonds, Toegift) en Elly Lont (Greenpeace, Toegift)

 

Tijdens deze interactieve kennissessie van Toegift nemen nalaten en grote giften experts Elly Lont (Greenpeace) en Frances Hilbers (Oranje Fonds) je mee in de wereld van de werving van nalatenschappen. Nieuwsgierig hoe je je gesprek met iemand die wil nalaten op de juiste manier voorbereidt? Welke vragen komen aan bod en hoe bereik je gezamenlijk de meeste impact? Frances deelt haar ervaringen uit de praktijk en zoomt daarbij in op de geefconstructie voor het oprichten van een Fonds op Naam.

Elly zal de nieuwe succesvolle nalatencampagne van Greenpeace toelichten, die op radio en tv een enorm bereik had. Hoe zorg je dat je de juiste doelgroep benadert en wanneer is een campagne succesvol? Ook neemt zij je mee in de juiste opvolging van een campagne.

Tenslotte lichten Frances en Elly de nieuwe campagne van Toegift.nl toe en vertellen over de tv-commercial die vanaf december dit jaar meer dan 4,5 miljoen Nederlanders gaat bereiken.

Nog geen ticket? Zorg ervoor dat je erbij bent!

Ngo 3.0: Een weg van vernieuwing in fondsenwerving

Spreker: Balt Leenman (TwoPurpose)

Tijdens deze interactieve sessie gaat technologie-strateeg Balt Leenman, auteur van ‘NGO 3.0, een weg naar digitale transformatie voor non-profits’, in op hoe innovatie en organisatie-alignment een sleutelrol spelen in het succes van fondsenwerving. Hij deelt zijn visie op de invloed van nieuwe technologie voor fondsenwerving en marketing automatisering. Ontdek hoe jouw organisatie kan profiteren van deze frisse, toekomstgerichte benadering.

Dit haal je uit de sessie:

  • een eerlijk verhaal over de reis van tientallen nonprofit organisaties op het gebied van digitalisering,
  • hoe nieuwe technologie impuls aan innovatie kan geven,
  • hoe je nieuwe doelgroepen bereikt met online marketing automatisering,
  • hoe je erachter komt wat jouw organisatie aan kan,
  • hoe organisatiestrategie innovatie kan maken of breken,
  • houvast voor de toekomst: wat hangt ons boven het hoofd op het gebied van AI en datagedreven werken?

Balt behandelt ook jouw prangende vragen tijdens deze sessie.

Nog maar 8 dagen tot de Vakdag! De voorinschrijvingen voor de workshops zijn ondertussen open. Meld je dus snel aan!

Procurios Café: Krijg inzicht in je digitale volwassenheid

Hoe kan een strategische groeistap in digitale volwassenheid bijdragen aan een grotere en langdurig betrokken achterban? Met behulp van de digitale volwassenheidstest van Procurios krijg je inzicht in waar jouw organisatie staat en waar er kansen liggen. In het Procurios-café zitten consultants klaar om samen met jou naar je ingevulde test te kijken en je van een (vrijblijvend) advies te voorzien. Boek een tijdslot van 15 minuten via de website (na het invullen van de test) of loop binnen om te kijken of er iemand beschikbaar is.

Test je digitale volwassenheid via deze link.

Meer over Vakdag Fondsenwerving Oranje Fonds Nalatenschappen Greenpeace Elly Lont Procurios Toegift Frances Hilbers-Kuijs Digitale volwassenheid Digitalisering Vakdag 2024 Balt Leenman TwoPurpose

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close