Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

HOGENT start deze maand met nieuwe opleiding in fondsenwerving

Nieuws

10 september 2024

De Hogeschool Gent (HOGENT) start op 26 september met een nieuwe opleiding in fondsenwerving: het postgraduaat fondsenwerving. Een programma speciaal ontwikkeld voor professionals die hun kennis en vaardigheden op het gebied van fondsenwerving willen uitbreiden en verfijnen. Met de opleiding wil HOGENT niet alleen het vak fondsenwerving verder professionaliseren, maar ook aantrekkelijker maken voor (potentiële) medewerkers.

Promobeeld voor het postgraduaat fondsenwerving van HOGENT.
Promobeeld voor het postgraduaat fondsenwerving van HOGENT.

door Redactie Vf

Postgraduaat

De opleiding wordt gedoceerd door ervaren (Vlaamse) fondsenwervingsexperts, waaronder Ilja de Coster, Jeroen Brugge, Isabel Penne en Ann-Sophie Bouckaert. Iedere donderdag zijn studenten aanwezig op de campus in Gent en de vrijdag is flexibel in te vullen voor zelfstudie en het maken van opdrachten die onmiddellijk toepasbaar zijn. Studenten komen mogelijk in aanmerking voor opleidingsverlof-regelingen, waardoor studenten tijdens hun opleiding betaald verlof kunnen opnemen.

Het curriculum is ontworpen om fondsenwervers te voorzien van kennis en tools die nodig zijn om fondsenwerving op een strategische en professionele manier aan te pakken. De theorie wordt snel praktisch gemaakt. Ook is een werkstage inbegrepen, die professionals kunnen volbrengen bij hun eigen werkgever. 

Kick-off

Het postgraduaat fondsenwerving start op 26 september met een feestelijke kick-off waarop Jan Rachels van testament.be – recent door Fundraisers Belgium gelauwerd met de Lifetime Achievement Award voor Belgische fondsenwervers – zal spreken.

Meer informatie is te vinden op de website van HOGENT.

Meer over Fondsenwerving Opleiding HOGENT Fundraisers Belgium Postgraduaat Fondsenwerving Partner

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close