Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Vakdag 2024 - Workshops: Digitale volwassenheid, werven bij subsidieverstrekkers en je achterban als ambassadeur

Nieuws

9 september 2024

Volgende week is het alweer tijd voor de Vakdag fondsenwerving. Vandaag en morgen maken we de laatste programma-onderdelen bekend, met vandaag: Samen groeien naar digitale volwassenheid, werven bij vermogensfondsen en subsidieverstrekkers en hoe je van je achterban ambassadeurs maakt. Bekijk het hele programma op onze site.

door Redactie Vf

Panel: Samen groeien naar digitale volwassenheid

Sprekers: Jan van Velthuizen (Stichting Zorg Adullam), Monique Spaan (Jane Goodall Instituut) en Manon Vollmann (moderator, Procurios)

  

Als fondsenwerver maak je graag gebruik van alle middelen die er zijn om donateurs te werven en hun betrokkenheid te vergroten. Steeds meer digitale middelen helpen je daarbij, maar digitale volwassenheid is een reis die je samen met je hele organisatie aflegt.

Onder leiding van Manon Vollmann  (directeur Procurios) delen fondsenwervende organisaties Jane Goodall Instituut en Stichting Zorg Adullam hun ervaringen in een panelgesprek. Ze vertellen hoe zij stappen zetten naar digitale volwassenheid en geven elkaar concrete tips. Leer van hun praktijkverhalen en ontdek hoe je wellicht ook jouw organisatie verder kunt meenemen op deze reis.

Nog geen ticket? Zorg ervoor dat je erbij bent!

Meer geld van vermogensfondsen en subsidieverstrekkers voor jouw projecten!

Sprekers: Peter Potter en Kim Olaria (SubsidieGezocht)

 

Elke fondsenwerver is alert op nieuwe subsidieregelingen en vermogensfondsen. Hoe meer mogelijkheden, hoe groter de kans om je project gefinancierd te krijgen. Bij vermogensfondsen en subsidieverstrekkers verandert er veel. In de sessie komen de belangrijkste trends aan de orde. Voor welke onderwerpen komt er meer geld beschikbaar?

Het vinden van nieuwe mogelijkheden vergt nieuwsgierigheid, creativiteit én handigheid. In deze interactieve sessie geven Peter en Kim hiervoor veel tips en praktijkvoorbeelden.

Aan de hand van een casus uit de praktijk, krijg je aanknopingspunten om breder te zoeken. Door zoekrichtingen te gebruiken, wordt je creativiteit vergroot. Hierna kun je direct aan de slag. Dat hoeft tegenwoordig minder tijd te kosten door de inzet van nieuwe technologie.

Na deze sessie heb je volop energie om meer geld te vinden voor jouw projecten!

Nog maar 8 dagen tot de Vakdag! De voorinschrijvingen voor de workshops zijn ondertussen open. Meld je dus snel aan!

Maak ambassadeurs van je achterban: strategieën van UNICEF Frankrijk en Eudonet

Spreker: Jochem Rupert (Eudonet)

Het is een terugkerend vraagstuk: hoe activeer je je achterban en hoe vergroot je hun betrokkenheid bij jouw goededoelenorganisatie? Aan de hand van de ervaringen van UNICEF Frankrijk laat Jochem je zien wat je hierin kunt bereiken.

Tijdens deze sessie gaan we dieper in op de uitdagingen die we ervaren om de eigen achterban zoals donateurs, vrijwilligers en andere betrokkenen zich in te laten zetten voor jouw maatschappelijke doelen. Na deze workshop ben je niet alleen geïnspireerd, maar ook uitgerust met praktische tips. Je weet welke valkuilen je kunt tegenkomen en je krijgt handvatten uit de praktijk die je helpen om zelf aan de slag te gaan.

Ontdek hoe jouw organisatie haar ambities kan realiseren en een krachtigere impact kan maken!

Meer over Vakdag Fondsenwerving UNICEF Eudonet Ambassadeur Procurios Digitale volwassenheid Vermogensfondsen Jan van Velthuizen Subsidies Monique Spaan Vakdag 2024 SubsidieGezocht Jochem Rupert Kim Olaria Manon Vollmann Peter Potter

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close