Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Voorinschrijving workshops Vakdag 2024 geopend voor deelnemers

Nieuws

5 september 2024

Deelnemers aan de Vakdag fondsenwerving 2024 die al een ticket hebben, kunnen zich vanaf vandaag voorinschrijven voor de sessies die ze het liefst willen volgen. Het volledige programma en tijdschema van de workshops en panels is ondertussen bekend en te vinden op de website van de Vakdag. Dus download de Yellenge app en zorg ervoor dat je een plekje hebt bij je favoriete sessies in het Beatrix Theater op 17 september!

door Redactie Vf

Tickethouders kunnen zich inschrijven voor de vele sessies en paneldiscussies tijdens de vier sessierondes. Bij het hoofdprogramma in de grote Theaterzaal - de opening door Richard van Hooijdonk en de sluiting door Willemijn Verloop - is voor iedereen gegarandeerd plek.

Congresapp Yellenge

Iedereen die al een ticket voor het congres heeft, heeft eerder vandaag (donderdag 5 september) bericht over de voorinschrijvingen ontvangen. Check goed of de mail niet per ongeluk in de spam-filter van je mailbox terechtgekomen is.

Tijdens de Vakdag gebruiken we de Yellenge app. Dit is je digitale programmaboekje, je toegangsbewijs voor de dag én de plek waar je voor sessies kunt inschrijven. De app is uitgerust met het volledige programma, biografieën van alle sprekers.

  • In de bevestigingsmail die deelnemers ontvangen staat een eventcode en een persoonlijke code, waarmee je je kan registreren in de Yellenge app.
  • Daarna kan je onder 'Mijn programma' de sessies kiezen waar je het liefst naartoe wilt. 
  • Je schrijft je in voor een sessie door het sterretje naast de sessietitel te selecteren en je keuze onderaan het scherm te bevestigen. Daarna zal de door jou gekozen sessie in 'Mijn programma' komen te staan.
  • Wil je toch naar een andere sessie? Dan kan je in de door jou gekozen sessie op 'Wijzig je persoonlijke programma' klikken.
  • Vragen over de voorinschrijvingen of het gebruik van de app? Check de links in de bevestigingsmail of mail naar support@fondsenwerving.nl.  

Tickets

Heb je nog geen ticket, maar wil je wel profiteren van de mogelijkheid om jezelf in te schrijven voor één of meerdere sessies? Meld je dan snel aan! Als (non-profit) abonnee heb je al voor 45 euro een all-inclusive ticket. Dat betekent de hele dag koffie, thee en water, vegetarische lunch én borrel inbegrepen.

Meer over Vakblad fondsenwerving Vakdag Fondsenwerving Congressen Willemijn Verloop Utrecht Beatrix Theater Voorinschrijvingen Yellenge Vakdag 2024 Richard van Hooijdonk

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close