Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Keynotes Vakdag 2024: Het fonds van de toekomst & Sociaal Ondernemen

Nieuws

2 september 2024

De Vakdag fondsenwerving wordt, net zoals vorig jaar, plenair geopend en afgesloten. Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk neemt bezoekers mee naar de toekomst en vertelt over de mogelijkheden die AI en technologie brengen, en War Child oprichter en sociaal ondernemer Willemijn Verloop gaat met ons in gesprek over impact investing en haar drijfveren, ambitie en visie.

Richard van Hooijdonk en Willemijn Verloop zijn de Keynotesprekers tijdens de Vakdag fondsenwerving 2024.
Richard van Hooijdonk en Willemijn Verloop zijn de Keynotesprekers tijdens de Vakdag fondsenwerving 2024.

door Redactie Vf

Plenaire opening: Het fonds van de toekomst. Ben jij er klaar voor?

Spreker: Richard van Hooijdonk (Trendforce)

Ben jij klaar voor de toekomst van AI en technologie voor het fonds van morgen?

De wereld verandert in snel tempo. Nieuwe technologie speelt een grote rol in deze veranderingen, maar hoe gaan we daarmee om? Of het nu gaat om marketing, sales of betalen, of zelfs het bepalen van de strategie van jouw fonds: AI, ook wel kunstmatige intelligentie genoemd, zal in de toekomst een doorslaggevende rol spelen in succes en resultaten. We moeten dus samenwerken met technologie, maar hoe doe je dat?

We moeten onze organisaties klaarmaken voor deze snelle veranderingen. Als we dat niet doen, blijft alles bij het oude. Resultaten zullen snel achteruitgaan en het einde van het fonds in zicht. Wat betekent dit voor leiderschap en wat is nieuw leiderschap precies? Hoe geef je leiding aan grote veranderingen en hoe manage je deze onzekerheid?

De keynote van trendwatcher & futurist Richard van Hooijdonk biedt je een inspirerend doorkijkje in de fondswereld van morgen en geeft je richting over hoe je daar kunt komen. Er komen talrijke tips, cases en voorbeelden voorbij waar je van kunt leren. Zorg dat je de opening niet overslaat, zodat ook jij klaar bent voor de toekomst.

Nog geen ticket? Zorg ervoor dat je erbij bent!

Plenaire opening: In gesprek met Willemijn Verloop over sociaal ondernemen: innoveren en opschalen voor meer impact 

Spreker: Willemijn Verloop (Rubio Impact Ventures, Social Finance NL)

Willemijn Verloop stond in 1995 aan de start van War Child Nederland en richt zich al ruim tien jaar op sociaal ondernemen en impact investeren. Vanuit die blik op de sector valt haar een gebrek aan ondernemerschap bij goede doelen en maatschappelijke organisaties op. Ze ziet fondsenwervers die ieder jaar opnieuw moeten strijden voor dezelfde euro en een hardnekkige voorkeur voor geoormerkt geld bij goede doelen. Volgens Willemijn houdt deze klassieke houding samenwerking, innovatie én impact in de sector tegen. 

Op het podium van de Grote Theaterzaal praten we met Willemijn. Een gesprek over wat sociaal ondernemen en impact investing voor de huidige goededoelensector kan betekenen. Over haar drijfveren, ambitie en visie. Over het bereiken van échte impact. Hoe zorg je ervoor dat je op een efficiënte manier impact bewerkstelligt en hoe maak je die vervolgens schaalbaar? Wat moet er volgens haar in de non-profitsector veranderen en waarom wordt er niet méér samengewerkt?  

Willemijn houdt de Vakdagbezoekers een spiegel voor die je visie blijvend kan veranderen en de volgende dag toepasbaar is!

Nieuw dit jaar: de Community Tables! Heb jij een vraag die je graag met collega's wil bespreken op de Vakdag? Laat het ons weten op de Vf-Community, of mail naar redactie@fondsenwerving.nl!

Meer over Vakdag Fondsenwerving Technologie War Child Willemijn Verloop Keynotespreker Sociaal Ondernemen AI Vakdag 2024 Richard van Hooijdonk Toekomst Trendforce Impact investing

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close