Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Vakdag 2024 - Workshops: Het bestuur inzetten voor werving & lessen uit tien jaar Legacy Monitor

Nieuws

31 juli 2024

Ook dit jaar hebben we op de Vakdag fondsenwerving weer een gevarieerd programma aan workshops en panels. Vandaag de volgende twee sessies: over hoe je bestuurders, RvT-leden, ambassadeurs en collega's inzet bij de werving van grote gevers en sponsorpartners, en over tien jaar Legacy Monitor en de duurzame groei van de nalatenschappenmarkt.

door Redactie Vf

Hoe zet je jouw bestuur in bij het werven van grote gevers en sponsorpartners?

Sprekers: Sofie Bienert, Joyce Smeltink (LVWB Fundraising) en Katrien van de Linde (Human Rights Watch)

  

Werft jouw bestuur of Raad van Toezicht al mee? En betrek jij ambassadeurs en collega’s bij het werven van grotere particuliere of zakelijke gevers of sponsorpartners? In deze interactieve sessie gaan Sofie Bienert en Joyce Smeltink van LVWB Fundraising in gesprek met Katrien van de Linde, directeur Human Right Watch Nederland (HRW).

Je krijgt een kijkje in de keuken van HRW en leert van Van de Linde’s praktijkervaringen: hoe activeer je bestuurders, Raad van Toezichtleden, ambassadeurs en je collega’s? Hoe breng je het netwerk in kaart? Hoe benut je hun inzet optimaal? Tijdens deze sessie delen ze de succesfactoren én knelpunten van het proces.

Nog geen ticket? Zorg ervoor dat je erbij bent!

Meer nalatenschappen ontvangen: lessen uit tien jaar Legacy Monitor

Sprekers: Lena Vizy & Arjen van Ketel (Legacy Futures)

De inkomsten uit nalatenschappen stegen in het afgelopen decennium met 4,4 procent per jaar – en er is meer te verwachten! De Legacy Monitor brengt jaarlijks alle ontwikkelingen in kaart, ontrafelt succesfactoren en wijst kansen. In deze workshop duiken we in de meest waardevolle inzichten uit tien jaar Nederlandse Legacy Monitor. Waarom kiezen steeds meer Nederlanders voor nalaten aan goede doelen? Hoeveel wordt er nagelaten en aan wie? Wat maakt organisaties succesvol? En hoe is de werving door de jaren heen ontwikkeld?

Deze interactieve workshop neemt je mee door de meest significante trends. We kijken vooruit en geven praktische tips hoe jouw organisatie in de toekomst effectief en succesvol nalatenschappen kan werven. Laat je inspireren om de enorme potentie van nalatenschappen optimaal te benutten.

Deze workshop is voor iedereen die zijn of haar organisatie wil voorbereiden op duurzame groei in nalatenschappen en openstaat voor vernieuwing.

Nieuw dit jaar: de Community Tables! Heb jij een vraag die je graag met collega's wil bespreken op de Vakdag? Laat het ons weten op de Vf-Community, of mail naar redactie@fondsenwerving.nl!

Meer over Vakdag Fondsenwerving Sponsoring Nalatenschappen Legacy Monitor Relatiebeheer Human Rights Watch Lena Vizy LVWB Fundraising Sofie Bienert Legacy Futures Joyce Smeltink Vakdag 2024 Katrien van de Linde

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close