Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Vakblad fondsenwerving lanceert Vf-Community voor leden

Nieuws

16 juli 2024

Het Vakblad fondsenwerving is begin juli gestart met de pilotversie van de Vf-Community: de plek waar Vf-leden bij elkaar kunnen komen om te praten over het vak en de dialoog aan te gaan met zowel de leden van het Vf-team, als met collega’s uit de sector. We hopen met de lancering van de community een extra plaats te bieden om met collega’s in contact te komen én meer inzicht krijgen in onze lezers. Wat speelt er bij de verschillende organisaties en welke vragen leven er?

door Marijn Thijs

Meedoen op de community is heel eenvoudig. Alle leden van Vakblad fondsenwerving (incl. organisatieleden) hebben toegang tot de Vf-community. Ga naar fondsenwerving.nl/community en log in met je Vf-account.

We starten de pilot met drie hoofdkanalen: Verdieping, Stellingen & Meningen en de Vf-Netwerklounge. Elk van deze kanalen heeft een specifieke focus. In al deze kanalen kan je berichten plaatsen, of reageren op bestaande berichten. Op de homepage zijn recente berichten die in de verschillende kanalen zijn geplaatst, gebundeld te vinden.

We nodigen je graag uit om eens een kijkje te nemen. We hopen je op de community te zien en te horen!

Meer over Vakblad fondsenwerving Community Interactie Pilot Vf-Community

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn studeerde internationale journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (MA) en is sinds 2019 verbonden aan het Vakblad.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close